Tæpperens

Alsidig rengøringshjælp til Koldings lokalområde

Velkommen til Rengøring Kolding, din nye samarbejdspartner inden for rengøring i Koldings lokalområde. Med en stabil rengøringsservice og en høj kundetilfredshed garanterer vi dig for, at du er i helt trygge hænder hos os og at du er kommet til det rette sted med dine rengøringsproblemer.

Rengøring Kolding består af medarbejdere og servicefolk, som alle har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Vi tilbyder en professionel hånd til mange forskellige rengøringsopgaver – heriblandt vinduespudsning, facaderens, algebehandling, solcellevask og ikke mindst tæpperens. Vi har erfaring med det meste, og har du noget specifikt i tankerne, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice via telefon eller email.

God rengøringshjælp skal ikke koste kassen – vi tilbyder kun vores services til faste, lave priser til alle i Kolding og omegn. På den måde kan flere få nytte af vores rengøringshjælp, uanset om der er tale om privatpersoner eller repræsentanter for en arbejdsplads eller et firma. Vi tilbyder også skræddersyede serviceaftaler, som bliver tilpasset ud fra lige præcis dine behov – naturligvis også til en billig pris.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig! 

Modtag dit
rengøringstilbud

Hvordan foregår rensning af tæpper?

rengøring kolding tæpperens gulvtæppe bolig
rengøring kolding kontorrengøring erhverv tæpperens damp

Hvorfor tæpperens?

Vi løser rengøringsproblemer i Koldings lokalområde

rengøring kolding tæpperens privat erhverv kontor

Kontakt os nu

Få et godt tilbud på tæpperens

Modtag dit
rengøringstilbud

Modtag dit
rengøringstilbud

Denne hjemmeside bruger kun cookies for at optimere din brugeroplevelse. Cookies bruges ikke ifm. markedsføring.